Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Czytelnia Naukowa
(3)
Autor
Sikorski Zdzisław Edmund (1930- )
(3)
Babicz-Zielińska Ewa
(1)
Cybulska Emilia Barbara
(1)
Drozdowski Bronisław (1928- )
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Żywność
(3)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(3)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Dla studentów chemii, technologii i biotechnologii żywności, bromatologii akademii rolniczych, akademii i uniwersytetów medycznych oraz politechnik.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 664(075.8) (1 egz.)
Książka
W koszyku
Dla studentów i pracowników nauk. wydz. związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 664(075.8) (1 egz.)
Książka
W koszyku
Dla studentów i pracowników naukowych wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 664(075.8) (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej